Kaleien

Gevel kaleien

De gevel van je woning een totaal ander uitzicht geven? Dan is je gevel kaleien zeker het overwegen waard. Het geeft de buitenmuren niet alleen een karakteristiek uitzicht, maar beschermt ze ook tegen allerlei weersinvloeden.

Wanneer de gevel er niet meer zo mooi uitziet, of als er beschadigingen zijn die erg ontsierend werken, dan is kaleien een goede manier om dit te camoufleren. Het is dan ook een populaire techniek bij de renovatie van gevels.
Door de blokkwast waarmee de kalei wordt aangebracht, krijgt een gekaleide gevel een mooie authentieke uitstraling.

Kaleien kan in verschilende kleuren. Zo geef jij je buitenmuur de look die perfect past bij je eigen smaak en wensen.

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor
crepi, gevelisolatie, cementering of kaleien?

 

Aarzel dan niet en contacteer ons voor meer info!

Onze andere diensten

Gevel crepi

Gevelisolatie

Cementering

Onze werkwijze

Werfbezoek en offerte

Wij maken een afspraak met u ter plaatse en geven de nodige advies en technische informatie op maat. Wij luisteren naar uw wensen. Daarna ontvangt u van ons een offerte op maat.

Voorbereiden van de gevels

Afschermen van ramen, deuren en opritten
– Afspuiten van gevels en plaatsen van hechtingslaag waar nodig
– Plaatsen van stop en -hoekprofielen

Wapeningslaag

Over het volledige geveloppervlak wordt een wapeningsweefsel aangebracht. Dit zorgt voor een scheurbestendige ondergrond.

Plaatsing siliconenpleister

Als eindlaag plaatsen we een silicoonharspleister met een fijne korreldikte en kleur naar keuze. Deze wordt met de hand aangebracht en opgeshuurd. Met deze laag is uw gevel nu volledig waterdicht.

Coating

e kan uw gevel extra beschermen door een waterkerende coating te laten plaatsen. Door deze waterafstotende laag is er veel minder kans voor algenvorming en mosgroei waardoor uw gevel veel langer mooi blijft.

Plaatsing gevelplint

Wij raden altijd aan om een plint te voorzien. Hierdoor wordt uw crepi minder rap vuil door opspattend vuil en zand. U kan de hoogte van de boord zelf bepalen. Als afwerking van de boord kan u kiezen voor een:
– grantietpleister
– gecementeerde boord
– plint in blauwe steen